Свински късчета с праз и едър булгур от лимец

Време за приготвяне: 20 минути

свинско месо 750гр.
праз 2 стръка         
Олио 1/2 ч.ч.
Сол 1,5 с.л.
Едър булгур от лимец - 1,5 ч.ч.                                                                                                                                         
червен пипер 1 ч. л.
2 моркова
смлян черен пипер - 1/2ч.л.
чубрица
1,5 ч.ч прясно мляко
3 ч.ч вода

Месото се нарязва на дребни късчета, слага се в тиган и се запържва в мазнината. Прибавя се ситно нарязаният праз и морков,които също се запържват. След това се слагат измития булгур ,червения пипер,черния пипер и чубрицата.

Ястието се сипва в тава,залива се с 3 чаени чаши топла вода,1,5ч.ч.прясно мляко, посолява се, разбърква се и се слага във фурната да се пече.