Кои сме ние?

Фирма "Булкорн ВВ" ЕООД е създадена през 2011 г. Tя е специализирана в областта на първична обработка на зърнени култури и е една от малкото, които извършват тази дейност по всички изисквания на пазара. Многобройни изследвания отдавна вече са доказали, че зърнените храни са изключително полезни за здравословния начин на живот. Постоянното търсене на изделия от тези култури се дължи на изключителното изобилие на вещества в зърната, които имат пряка полза за здравето.

Стремежът ни с основаването на фирмата е насочен към създаване на хранителни продукти, които в своята същност са натурални и полезни, защото към тях няма примеси и не променяме състава им. Това се постига с изключително строг контрол на суровините. Те се купуват само от регистрирани земеделски производители и им се правят задължителни лабораторни изследвания. Ние сме гарант за това, че на нашите продукти е осъществен контрол от „НИВАТА ДО ЧИНИЯТА“. Високите цели на компанията и постигнатото качество на груханата пшеница, бялото жито, пшеничния булгур, обикновения пшеничен булгур и булгура от лимец ни правят първенци в тази област и въпреки крехкия си опит сме горди от постигнатото. Голямо удовлетворение ни носи и фактът, че големи фирми са наши клиенти. Продуктите ни са известни в цяла България и са разпространени на цялата ѝ територия.

В стремежа си да задоволи всички нужди на населението в момента компанията разработва проекти за т.н. „Без глутенови храни“, които са подходящи за хора, страдащи от целиакия (алергия към глутен), и хора с диетичен режим на хранене.

За качеството:

В днешния забързан и комерсиален свят качеството на храните се влошава и техният контрол става все по-труден и по-неефективен. Това ни стимулира да твърдим, че нашите хранителни продукти са качествени и полезни, защото са сурови и натурални. Суровините, използвани в производство ни, са от специално подбрани сортове пшеница.

Фирмата разполага с всички необходими помещения, отговарящи на изискванията за осъществяване на производствената дейност, както и съвременно технологично оборудване, което допринася изключително за високото качество на нашите продукти. Въведените и действащи системи за самоконтрол и НАССР са още една гаранция за чисти и контролирани продукти. Важно е да споменем,че имаме регистрация в Националния регистър на БАБХ и притежаваме Удостоверение по чл.12 от Закона за храните за „Първична обработка на зърнени храни“ , както и за „Пакетиране на зърнени храни и варива“.

Качеството се свързва не само с външния вид на хранителните продукти, но и с доказания произход на вложените суровини, както и с техния строг контрол на входа и изхода им.